Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zwaardvechten

Workshop zwaardvechten Leiden; leer Japans zwaardvechten in Leiden tijdens deze unieke workshop. De veiligheids- en basisregels van het zwaardvechten zullen u worden aangeleerd onder begeleiding van een ervaren instructeur. U zal uw vechtkunsten laten zien als een echte Japanse Samoerai, en in tweetallen zult u de aanvals- en verdedigingstechnieken oefenen met houten zwaarden. Telkens is er één aanvaller en één verdediger. Bij het vorderen van de workshop wordt de druk geleidelijk verhoogd. Op deze manier wordt tijdens de workshop zwaardvechten uw stressbestendigheid getest en getraind en werkt u aan uw besluitvaardigheid zonder dat u hier erg in heeft.

Workshop zwaardvechten combineren?

Maak uw teamuitje in Leiden compleet door de actieve workshop Japans zwaardvechten te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu