Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zelfverdediging

Workshop zelfverdediging Leiden; hier draait alles om alert zijn. Actie, reactie en techniek staan centraal tijdens deze actieve workshop. Kernwoorden voor deze workshop zelfverdediging zijn een rechtse en een linkse, actie, conditie en techniek. Tijdens deze workshop zelfverdediging in Leiden zult u alle basisbeginselen van deze vechtsport komen te weten.Zelfverdediging is een mix van verschillende vechtsporten, waardoor er ook elementen van kickboksen en tea boa naar voren komt. Al met al een hele nuttige workshop. Durft u deze uitdaging aan?

Workshop zelfverdediging combineren?

Maak uw teamuitje in Leiden compleet door de actieve workshop zelfverdediging te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu