Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Smartlappen zingen

Workshop smartlappen zingen Leiden; We kennen ze allemaal de smartlappen van weleer. We kunnen ze ook allemaal meezingen. En dat meezingen gebeurt dan ook op elk feestje en partijtje. Zeker naar een paar borrels gaat het zingen steeds beter en durft iedereen mee!

Tijdens de workshop smartlappen zingen in Leiden zingt u uit volle borst mee met favoriete liedjes van André Hazes en Marco Borsato. In de workshop smartlappen zingen leert u de beste technieken en de meest prettige manier van zingen. De workshop smartlappen zingen is voor jong en oud, waarbij maar één ding centraal in de workshop smartlappen zingen staat, en dat is plezier! Onder begeleiding van een artiest zult u de verschillende smartlappen meezingen. Uiteraard is er een boekje aanwezig waar alle songteksten in staan.

Workshop smartlappen zingen combineren?

Maak uw teamuitje in Leiden compleet door de muzikale workshop smartlappen zingen te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu