Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Schermen

Workshop schermen Leiden; tijdens deze workshop schermen leert u veel van deze bijzondere sport. Zo leert u elementaire aanval- en verdedigingstechnieken en alles wat hierbij komt kijken. De kernwoorden van dit personeelsuitje zijn actie, reactie, spanning en ontlading. Tijdens deze workshop in Leiden zult u ook daadwerkelijk leren om tegen een andere persoon te duelleren. Een ervaren en gediplomeerde instructeur is aanwezig om u tijdens deze workshop schermen alles op een luchtige manier aan te leren. Iedere deelnemer krijgt tijdens deze workshop de beschikking over speciale kleding, een schermsabel en een beschermend masker

De workshop schermen van Leiden-team wordt verzorgd door een ervaren en gediplomeerd leraar. Eventueel kan deze workshop bij mooi weer buiten plaatsvinden. Steekwoorden die de workshop schermen omschrijven zijn actie, reactie, spelelement, spanning en ontlading.

Workshop schermen combineren?

Maak uw personeelsuitje in Leiden compleet door de actieve workshop schermen te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu