Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Muzikale workshops

Muzikale workshops in Leiden zijn erg gezellig voor uw bedrijfsuitje! Door alle mogelijke keuzes voor muzikale workshops wordt zeker de juiste toon gezet. Is een beetje muzikaliteit niet genoeg voor uw teamuitje in Leiden? Combineer dan een van onze workshop met een lunch, borrel of diner en maak er een leuke dag Leiden van!

Muzikale workshops Leiden

Muzikale workshops Leiden; hiernaast vindt u een overzicht van onze muzikale workshops. Kies een muzikale workshop die aansluit bij de sfeer binnen de groep! Oer- Hollandse smartlappen? Misschien liever ‘rhythm on trash’ als de zangstemmen nog niet gesmeerd zijn. Onder begeleiding van muzikale masterminds wordt het resultaat zeker platinawaardig! Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie. Staat uw workshop er niet tussen? Bekijk het compleet overzicht van onze creatieve workshops Leiden. Heeft u vragen over een muzikale workshop in Leiden bel dan met één van onze deskundige medewerkers op 085-25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl.

De meeste muzikale workshops in Leiden zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu