Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mozaïek workshop

Mozaïek workshop Leiden; Tijdens de workshop mozaïeken zult u versteld staan van uw eigen creativiteit. Tijdens deze boeiende workshop mozaïeken Rotterdam krijgt u de basisuitleg over mozaïek. Aan de hand van kleine steentjes in verschillende vormen en maten, zult u tijdens de mozaïek workshop een kunstwerk maken. Welk voorwerp u ook kiest, deze creatieve workshop staat garant voor een rustgevende en creatieve tijd met natuurlijk een schitterend aandenken voor thuis. Zo kunt u een spiegel of een leuk doosje beplakken met de mozaïek steentjes. Tevens kunt u ervoor kiezen om gezamenlijk het bedrijfslogo te mozaïeken. Door middel van speciale lijm, een hamer, een tang en metsel zult u een schitterend eindresultaat maken.

Mozaïek workshop combineren?

Maak uw teamuitje in Leiden compleet door de creatieve mozaïek workshop combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu