Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshops Leiden

Workshops in Leiden; welke workshop spreekt u het meeste aan, en past daarbij het beste bij uw gezelschap? Ervaar de kunst van het glasblazen of duelleer tegen uw collega’s tijdens een workshop schermen! Wij bieden een aantal zeer leuke, interessante, leerzame en creatieve workshops en willen u graag helpen met het vinden van de beste workshop voor uw groep in Leiden.

Workshops Leiden

Wij hebben een breed assortiment in workshops van hoge kwaliteit. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste en origineelste workshops in Leiden. Deze workshops worden uiteraard begeleid door de beste instructeurs. Workshop cocktails shaken, bonbons maken of yoga: het kan allemaal! De workshops die Leiden-team aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Deze categorieën zijn terug te vinden in het menu aan de linkerkant van de pagina. Staat de workshop die u graag wilt doen hier niet tussen? Bekijk het volledige overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085-25 00 655 of mailt u naar info@evenemententeam.nl.

De meeste workshops in Leiden zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu