Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Handboogschieten

Workshop handboogschieten Leiden; net als Robin Hood, gaat u tijdens de workshop handboogschieten in Leiden, een doel beschieten met pijl en boog. Tijdens de workshop handboogschieten te leiden zult u kennis maken met de technieken en veiligheidsregels van deze sport. Dit met de behulp van ervaren instructeurs. De workshop wordt afgesloten met een duel tussen u en uw collega’s.

Oefenrondes en een ervaren instructeur leren u de techniek en de veiligheid van het handboogschieten. Naarmate u vordert in de oefenrondes, leert u de materialen ook steeds meer te vertrouwen.

Workshop handboogschieten combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Leiden compleet door de actieve workshop handboogschieten te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu