Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Graffiti spuiten

Workshop graffiti spuiten Leiden; tijdens de workshop graffiti spuiten in Leiden kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Tijdens deze workshop leert u de basistechniek van het spuiten met behulp van een ervaren instructeur. Ook zal u leren om te gaan met de vele kleuren en overgangen. Op een graffiti doek maakt u uw eigen creatie – of maakt u het logo van het bedrijf. Na afloop van de workshop mag vanzelfsprekend ieder zijn eigen werk mee naar huis nemen. De workshop graffiti spuiten is een originele workshop waar ieder persoon aan kan deelnemen. Ervaring met het spuiten van graffiti is niet nodig.

Workshop graffiti spuiten combineren?

Maak uw personeelsuitje in Leiden compleet door de creatieve workshop graffiti spuiten te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu