Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Djembé

Workshop Djembé Leiden; Oorspronkelijk komt de Djembé uit Afrika. De originele Djembé instrumenten worden nog steeds met de hand gemaakt. Dit maakt de Djembé ook zo speciaal. De workshop Djembé is een leuke en muzikale workshop in Leiden. Tijdens deze workshop neemt u actief deel om zo een gezamenlijke muzikale sfeer te creëren en een zeer ritmisch eindresultaat te bereiken. U begint met wat simpele oefeningen waarna het tempo en het niveau naar een hoger level wordt gebracht. Veel ritmes zijn eenvoudig aan te leren en u zult merken hoe leuk het is om met een groep tegelijk muziek te maken. U zult zien dat iedereen het kan en dat er al snel een harmonieus gevoel zal ontstaan in de groep. De ervaren instructeur zal met veel passie en gevoel voor ritme zijn kennis op u en uw collega’s overbrengen.

Workshop Djembé combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Leiden compleet door de muzikale workshop Djembé te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu