Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Creatieve workshops

Creatieve workshops in Leiden zijn ontzettend leuk om te doen tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsuitje! Er zijn genoeg creatieve workshops om uit te kiezen om zo uw personeelsuitje in Leiden een daverend succes te maken! Een hele dag op stap? Combineer dan een leuke creatieve workshop met een lunch, diner, borrel, spelprogramma of een lokale activiteit tot een gezellig arrangement!

Creatieve workshops Leiden

Creatieve workshops Leiden; hiernaast vindt u een overzicht van onze creatieve workshops. Lijkt het u leuk om klompen of (ecoshape) koeien te schilderen? Ervaren instructeurs helpen u en uw collega’s om een prachtig eindresultaat neer te zetten! Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie. Staat uw workshop er niet tussen? Bekijk het compleet overzicht van onze creatieve workshops Leiden. Heeft u vragen over een creatieve workshop in Leiden bel dan met één van onze deskundige medewerkers op 085-25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl.

De meeste creatieve workshops in Leiden zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu