Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Workshop capoeira Leiden; ontdek de Braziliaanse cultuur tijdens de workshop Capoeira in Leiden. Onder begeleiding van de muzikale klanken van de Berimbau maakt u kennis met deze unieke sport. De belangrijkste elementen tijdens de workshop Capoeira zijn samenwerking, snelheid en concentratie. Capoeira is een vechtsport die lijkt op een schouwspel van muziek en dans. Dit omdat de tegenstanders elkaar niet mogen raken.

De workshop schermen van Leiden-team wordt verzorgd door een ervaren en gediplomeerd leraar. Eventueel kan deze workshop bij mooi weer buiten plaatsvinden. Steekwoorden die de workshop schermen omschrijven zijn actie, reactie, spelelement, spanning en ontlading.

Workshop capoeira combineren?

Maak uw personeelsuitje in Leiden compleet door de actieve workshop capoeira te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu