Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Body en Mind workshops

Body en mind workshops in Leiden zijn er voor de bedrijfsuitjes met een speciaal tintje. De ver uiteen liggende mogelijkheden van de body en mind workshops maken het leuk om eens wat door te klikken. Body en mind gehad en wilt u meer? In dat geval denken wij graag mee over een Leidens arrangement met bijvoorbeeld een spelprogramma, lunch of diner!

Body en mind workshops Leiden; hiernaast vindt u een overzicht van onze body en mind workshops. Er zijn voldoende leuke workshops in Leiden te bedenken! Bent u meer body, dan ligt yoga of tai chi u wellicht wel. Meer mind? Dan neemt u samen met de collega’s plaats achter de pokertafel. Of bent u ad rem genoeg voor een workshop improvisatie? Heel gezellig en ook wel een beetje spannend, gelukkig staat er een professional aan uw zijde die u stap voor stap wegwijs maakt! Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie. Bekijk het compleet overzicht van onze creatieve workshops Leiden. Heeft u vragen over een creatieve workshop in Leiden bel dan met één van onze deskundige medewerkers op 085-25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl.

De meeste body en mind workshops in Leiden zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu