Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Aikido

Workshop Aikido Leiden; Aikido is een sport waarbij u terug in de tijd van de Japanse vechtkunst gaat. Deze sport staat bekend om de vloeiende bewegingen, waardoor de sport soms op een dans lijkt.

Aikido is een sport die is afgeleid van de ouderwetse Samoerai. Tijdens de workshop Aikido in Leiden leert u de basistechnieken en de fijne kneepjes van deze bijzondere sport. Met de hulp van ervaren instructeurs kunt u de kracht van uw tegenstander gebruiken in het spel. Daarnaast leert u tijdens de workshop aikdo contact te maken met uw innerlijke kracht, uw Ki. U ontdekt hoe u deze kracht kunt oproepen en gebruiken. Tevens leert u op een andere manier naar uzelf te kijken. U ontdekt welke eigenschappen uw kracht verzwakken en hoe u deze kunt veranderen in eigenschappen die u sterk maken. Door middel van diverse oefeningen leert u welke invloed gedachten en lichaamshouding hebben op uw emoties en stemming.

Workshop aikido combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Leiden compleet door de actieve workshop aikido te combineren met een heerlijke lunch, diner of  andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu