Actieve workshops

Hier bent u aan het juiste adres voor uw actieve uitje in Leiden.  Alle workshops zijn te combineren met een borrel, lunch of diner. Of u nu gaat schermen of handboogschieten elke workshop wordt gegeven door professionele instructeurs. 

 

Actieve workshop schermen Leiden workshops actief leiden workshop leidenActieve workshop Leiden workshop actief leiden actieve workshops leiden

 

Actieve workshops Leiden

Actieve workshops Leiden; hiernaast vindt u een overzicht van onze actieve workshops. Een groep vol fanatiekelingen? Dan biedt een actieve workshop in Leiden de oplossing! Wellicht is zwaardvechten wellicht iets u. Onze professionele instructeurs leren u de fijne kneepjes, welke workshop dan ook de voorkeur krijgt! Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie. Staat uw workshop er niet tussen? Bekijk het compleet overzicht van onze actieve workshops. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl.

 

De meeste actieve workshops in Leiden zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.