Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Swinging Night

Swinging Night Leiden; laat u mee slepen door de swingende pianisten. Samen met uw collega’s zult u genieten van een uitgebreid diner en heerlijke drankjes. Tijdens de Swining Night zullen gegarandeerd de voeten van de vloer gaan en zal het feest in uw geheugen gegrift staan.

Een allround repertoire in een frisse sprankelende uitvoering, verzorgd door de jonge, talentvolle muzikanten die uw avond doen laten swingen. Deze ervaren muzikanten hebben elk moment van de avond een feeling met het publiek.

Tijdens het uitgebreide dinerbuffet zullen de ervaren artiesten zorgen voor sfeervolle achtergrondmuziek. Nadat u bent uitgegeten, zullen de artiesten elke hit spelen die u wilt! De verzoeknummers kunt u zelf aanleveren bij de artiesten. Zing uit volle borst mee samen met uw collega’s. Eén ding is zeker; de muzikanten krijgen tijdens de Swinging Night iedereen op de dansvloer!

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Leiden compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu