Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Party

Latin spirit party Leiden; tijdens de latin spirit party waant u zich geheel in tropische sferen. U wordt ontvangen met een tropische welkomstcocktail en een bloemenkrans. Binnen wordt u meegenomen met in de cultuur van salsa, een heerlijk dinerbuffet, fantastische entertainment en swingende activiteiten.

De zwoele ritmes van de DJ zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer op gaat tijdens uw lating spirit party. Weet u niet precies hoe u op de muziek moet dansen. Geen zorgen! Tijdens de workshop Salsa dansen krijgt u een demonstratie van Salsa en Merengue door de beste Salsadansers van Nederland. Wanneer de Salsa koning en koningin bekent is, volgt later op de avond een swingende samba-limboshow. De Braziliaanse showdanseressen geven een interactieve show, waarbij het publiek uitgenodigd wordt om zelf deel te nemen. Welke collega is het lenigst en komt het laagst onder de lat door?

U kunt ervoor kiezen om de latin spirit party uit te breiden met een openingsact door een brassband, verlichte LED dansvloer, tropische palmdecoratie of een cocktailbar. Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Leiden compleet. Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu