Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Themafeesten Leiden

Themafeesten Leiden; op zoek naar een spetterend bedrijfsfeest in Leiden? Bij ons bent u aan het juiste adres. Swing mee met de danseressen tijdens de Latin Spirit Party of zing uit volle borst mee met de bekende liedjes die de talentvolle muzikanten voor u spelen. Heeft u een verzoeknummer? Geen probleem u kunt altijd nummers aanvragen. Al onze bedrijfsfeesten in Leiden staan garant voor een geslaagde avond, waar nog lang over gesproken zal worden!

Themafeesten Leiden

Leiden-team organiseert al sinds 1997 de meest originele themafeesten in Leiden op de beste locaties! Wij verzorgen graag voor u een complete feestavond, zodat u zelf nergens naar hoeft om te kijken. Van een warm ontvangst tot spectaculair entertainment, heerlijk eten en professionele begeleiding op de avond zelf. In het menu aan de linkerkant van de pagina ziet u een aantal leuke themafeesten die wij in Leiden aanbieden. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën om samen een onvergetelijke feestavond te organiseren!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu