Ik hou van Holland

Ik hou van Holland Leiden; onder het genot van een heerlijk uitgebreid diner wordt uw kennis flink op de proef gesteld. Wat weet u eigenlijk over Nederland en de historische stad Leiden? De Ik hou van Holland avond begint met het verzinnen van een groepsnaam en een typische Leidse strijdkreet.

 

themafeest Leiden Ik hou van holland Leiden bedrijfsfeest leiden personeelsfeest leiden Bedrijfsfeest ik hou van Holland, themafeesten leiden bedrijfsfeesten leiden bedrijfsfeest leiden personeelsfeest leiden

 

 

Terwijl u heerlijk geniet van een uitgebreid diner wordt uw kennis over Nederland en historisch Leiden onder de loep genomen, bij Ik hou van Holland Leiden. Tijdens de eerste ronde komen vragen aan bod als ‘Welke vooroordelen heeft men in het buitenland over Nederlanders?’ ‘Wat is de bijnaam van Leiden?’  De hilarische vragen over Nederland en Leiden die tijdens Ik hou van Holland gesteld worden, bezorgen u de slappe lach. Elementen als samenwerking, competitie, zang en gekke vragen komen aan bod tijdens Ik hou van Holland Leiden. Tijdens de tweede ronde komen de zangkunsten van u en uw collega’s  aan bod. Wie van jullie kan het best de liedjes meezingen en afmaken? In de laatste ronde wordt bekend wie de winnaar van Ik hou van Holland Leiden is. Uiteraard is tussen de rondes van Ik hou van Holland genoeg tijd om met uw collega’s bij te kletsen en te genieten van een heerlijk drie gangendiner.

 

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Leiden compleet. Prijs is inclusief: uitgebreid diner, Ik hou van Holland spelprogramma en quizmaster.

 

Bedrijfsuitje Leiden 39 Bedrijfsuitjes Leiden offerte