Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tuk Tuk Rally

Tuk Tuk rally Leiden; tijdens de Tuk Tuk Rebus Rally rijdt u op een Tuk Tuk door het mooie Leiden op zoek naar de verschillende locaties om weer een nieuwe rebus op te kunnen lossen. Zodra u de eerste rebus heeft opgelost krijgt u de eerste aanwijzing naar een speciale locatie in Leiden. U moet de chauffeur zelf naar deze locatie sturen. Op deze manier komt u langs het historische stadhuis, de ringwalburcht en alle andere bezienswaardigheden die Leiden biedt. Tijdens deze spannende reis door de smalle straten van Leiden beslist de jury aan het einde wie er het best heeft opgelet, de vragen het snelst heeft beantwoord en de chauffeur de beste aanwijzingen heeft gegeven.

Maak uw personeelsuitje in Leiden compleet door de Tuk Tuk Rally te combineren met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of bel 085 25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu