Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spelprogramma’s Leiden

Spelprogramma’s Leiden; een unieke manier om deze mooie stad te ontdekken, maar ook om uw collega’s beter te leren kennen! Hèt EvenementenTeam beschikt over verschillende, zeer gezellige, originele en vaak lachwekkende spelprogramma’s. Probeer tijdens het spannende spel ‘ Ontdek de Mol’ de mol uit uw gezelschap te ontmaskeren of race door de binnenstad tijdens de Tuk Tuk Rally om uw collega’s voor te blijven.

Onze spelprogramma’s in Leiden zijn leuk te combineren met een leuk arrangement, maar zijn ook erg geschikt als losse activiteit tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsuitje in Leiden. Het spelprogramma kan ook worden voorzien van een persoonlijke tint. In de routes kunnen leuke vragen en opdrachten worden verwerkt die naar uw eisen voldoen.

In het menu links van u vindt u een overzicht van onze spelprogramma’s Leiden. Wij regelen graag een perfecte locatie voor u om eventueel uw stadsspel te combineren met een lunch, borrel of diner.

Staat uw spelprogramma er niet bij? Bekijk het volledige overzicht van onze spelprogramma’s. Voor spelprogramma’s op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl.

Voor alle spelprogramma’s in Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu