Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rijksmuseum Volkenkunde Leiden

Rijksmuseum Volkenkunde Leiden; Rijksmuseum Volkenkunde Leiden Museum leiden musea leiden museums leidenOp zoek naar een leuke activiteit voor een groep? Dan bent u bij het Rijksmuseum Volkenkunde aan het juiste adres! Het Rijksmuseum Volkenkunde heeft een divers aanbod van rondleidingen, demonstraties en workshops voor diverse groepsgroottes.

Volkenkunde heeft een uitgebreid tentoonstellingsprogramma. Naast de vaste tentoonstelling die u mee neemt naar culturen over de hele wereld en de bijzonderheden tentoonstelt voor u zijn er tijdelijke tentoonstellingen over actuele onderwerpen, fototentoonstellingen en een kunstproject van hedendaagse kunstenaars. Laat de museumobjecten tot leven komen met een speciale rondleiding. Geïnteresseerd in een bepaald gebied of thema? De mogelijkheden zijn divers. Zo kunt u kiezen uit de thema’s kleding, sieraden, boeddhisme, rituelen of topstukken. Maar een rondleiding over één of meerdere zalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Stel zelf uw personeelsuitje in Leiden samen met het maatwerk van ons evenementenbureau Leiden. Op aanvraag verzorgen wij natuurlijk ook graag een lunch, borrel of diner om uw bedrijfsuitje in Leiden compleet te maken! Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u ! Heeft u vragen over een bezoek aan Rijksmuseum Volkenkunde Leiden bel dan met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of mail ons via info@evenemententeam.nl en stel uw vraag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu