Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rijksmuseum van oudheden Leiden

Rijksmuseum van oudheden; Rijksmuseum van oudheden Leiden bedrijfsuitje Leiden bedrijfsuitjes Leiden personeelsuitjes LeidenHet Rijksmuseum van Oudheden is het nationaal centrum voor archeologie waar jong en oud kunnen genieten van de beschavingen uit het oude Egypte en het Nabije Oosten, de Griekse en Romeinse wereld en het vroege Nederland.

Rondleiding Rijksmuseum van oudheden Leiden

Het boeken van een rondleiding door het Rijksmuseum van oudheden Leiden met een deskundige gids is voor groepen zeker de moeite waard. Tijdens een rondleiding krijgt u nóg meer informatie over de oudheid, de topstukken en de collectie van het museum. Tevens hoort u ook een bijzondere anekdote. De rondleiding door het Rijksmuseum van oudheden Leiden kan in het Engels, Frans of Duits gegeven worden. Een rondleiding duurt circa een uur; de maximale groepsgrootte is 25.

Stel zelf uw personeelsuitje in Leiden samen met het maatwerk van ons evenementenbureau Leiden. Op aanvraag verzorgen wij natuurlijk ook graag een lunch, borrel of diner om uw teamuitje in Leiden compleet te maken! Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u ! Heeft u vragen over een bezoek aan Rijksmuseum van oudheden Leiden bel dan met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of mail ons via info@evenemententeam.nl en stel uw vraag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu