Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Naturalis Leiden

Naturalis Leiden; Naturalis in Leiden oftewel hetNaturalis Leiden Nationaal Natuurhistorisch museum biedt u een fascinerende blik op de ontwikkeling van het leven op aarde. Loop langs een parade van dinosauriërs, een mammoet en andere dieren uit de oertijd.

Bewonder vogels, insecten, vissen, zoogdieren, maar ook schimmels, gesteenten en planten. Bekijk hoe dieren op het land, in de lucht en in het water zich weten te handhaven. Naturalis heeft een zeer uitgebreide collectie. Tijdens een rondleiding vertelt een professionele gids hier meer over. U kunt ook zonder gids de collectie van Natuarlis Leiden bekijken.

Vaste tentoonstellingen Naturalis Leiden

Ontdek het ontstaan en leven op aarde in de vaste tentoonstellingen van Naturalis Leiden. Wandel langs de Oerparade, beleef het Natuurtheater of neem een kijkje in de Schatkamer. Naast de vaste tentoonstellingen heeft Naturalis Leiden ook regelmatig tijdelijke tentoonstellingen op het gebied van actuele thema’s.
Stel zelf uw personeelsuitje in Leiden samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Op aanvraag verzorgen wij natuurlijk ook graag een lunch, borrel of diner om uw teamuitje in Leiden compleet te maken! Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u ! Heeft u vragen over een bezoek aan Naturalis Leiden bel dan met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of mail ons via info@evenemententeam.nl en stel uw vraag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu