Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitje in Leiden op maat

Uw bedrijfsuitjes in Leiden op maat organiseren wij niet alleen vóór u, maar vooral mét u!

Hèt EvenementenTeam biedt een ruim aanbod aan leuke en originele uitjes in Leiden aan. Misschien wilt u liever een echt uniek uitje in Leiden organiseren. U kunt zelf een combinatie maken tussen spelprogramma’s of workshops, of combineert u liever twee arrangementen met elkaar? Alles is mogelijk! Wij kijken naar u wensen en samen met u stellen wij een bedrijfsuitje in Leiden op maat. Bij de realisatie van het programma betrekken wij u van A tot Z en voorzien wij u gedurende het gehele proces van advies.
Dit bespaart u niet alleen denkwerk, maar houdt u ook tijd en budget over!

U kunt ook uw bedrijfsuitje in Leiden op maat combineren met een lunch, borrel, diner, vergaderlocatie of overnachting. Wij verzorgen alles graag voor u. In Leiden hebben wij samenwerkingen met veel locaties om uw bedrijfsuitje compleet te maken. Heeft u vragen over uw bedrijfsuitje in Leiden op maat of een andere vraag, bel dan met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 en stel uw vraag Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u!

In het menu links vindt u een overzicht van de populairste bezienswaardigheden in Leiden! Wij kunnen deze activiteiten combineren tot een uniek programma voor uw bedrijfsuitje in Leiden op maat.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu