Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Hortus Botanicus Leiden

Hortus Botanicus Leiden; Een groeHortus Botanicus Leiden teamuitjes Leiden bedrijfsuitjes Leidenne plantenschatkamer in hartje Leiden. Al meer dan vier eeuwen, sinds 1594, worden in de tuin en de kassen planten uit alle windstreken verzameld en gekweekt, bewonderd en bestudeerd.

Deze komen voornamelijk uit Azië. Bij mooi weer is het heerlijk dwalen door de tuin, waar allerlei bijzondere planten zijn te vinden. Het mediterrane klimaat in de Wintertuin is ‘s zomers wel aantrekkelijk, maar ‘s winters vrij koel, om onze planten niet te hard te laten groeien. In de tropische kassen is het altijd warm. De Hortus Botanicus Leiden is een zelfstandig instituut binnen de Universiteit Leiden.Voor onderzoek en onderwijs van de Universiteit Leiden worden allerlei gewassen gekweekt en plantensoorten tot bloei gebracht.

Rondleiding Hortus Botanicus Leiden

In de algemene rondleiding komt u meer te weten over de plantenwereld, het geeft u een beeld van de kroonjuwelen van de Hortus, maar vertelt u ook iets over de historie. Naast de algemene rondleiding biedt Hortus Botanicus Leiden ook themarondleidingen aan. Populaire thema’s zijn: medicinale gewassen, specerijen, Japan en tropische kassen.

Stel zelf uw personeelsuitje in Leiden samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Op aanvraag verzorgen wij natuurlijk ook graag een lunch, borrel of diner om uw teamuitje in Leiden compleet te maken! Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u ! Heeft u vragen over een bezoek aan Hortus Botanicus Leiden bel dan met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of mail ons via info@evenemententeam.nl en stel uw vraag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu