Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Corpus Leiden

Corpus Leiden; In Corpus Leiden beleeft u in een uur een spectaculaire ‘reis door de mens’. U zult samen met uw collega’s op een spectaculaire wijze kan zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol gezond eten, gezond leven en veel bewegen daarbij spelen. Ook krijgt u antwoorden op de vragen waarom we eigenlijk moeten slapen, hoe haar groeit en wat er precies gebeurt als je moet niezen.

Door middel van een audiotour beleeft u in groepen van maximaal 16 personen de ‘reis door de mens’. Het is net alsof u in uw eigen lichaam loopt. De reis begint bij de knie en u komt bij de hersenen weer naar buiten. . Hierna kun u samen uw collega’s in uw eigen tempo uw weg vervolgen door de Medische Infotheek, wat het interactieve deel van Corpus Leiden is. Hier vind u een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Ook kunt u hier allemaal leuke testjes doen en uitdagende games spelen.

De audiotour van Corpus Leiden is beschikbaar in acht talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees).

Stel zelf uw personeelsuitje in Leiden samen met het maatwerk van ons evenementenbureau Leiden. Op aanvraag verzorgen wij natuurlijk ook graag een lunch, borrel of diner om uw bedrijfsuitje in Leiden compleet te maken! Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u ! Heeft u vragen over een bezoek aan Corpus Leiden bel dan met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of mail ons via info@evenemententeam.nl en stel uw vraag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu