Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ouderwets Leiden

Ouderwets Leiden; ga terug in de tijd en bekijk Leiden eens van een paar eeuwen geleden! Bij een bezoek aan het Rijksmuseum van Oudheden leert u alles over de archeologie van de Romeinse en Griekse tijd, en bij het spelprogramma Polaroid Action leert u Leiden kennen. Als laatste keert u terug naar de middeleeuwen tijdens een workshop middeleeuws zwaardvechten.

Polaroid Action

Het bedrijfsuitje Ouderwets Leiden wordt afgetrapt met wat actie; Polaroid Action. Tijdens Polaroid Action gaat u in groepen, gewapend met plattegrond en polaroid camera, de leukste, gekste en mooiste foto’s maken. De groep met de leukste foto’s wordt uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen.

Bezoek aan Rijksmuseum van Oudheden

Na Polaroid Action gaan u en uw collega’s naar het Rijksmuseum van Oudheden. Dit museum is het nationale centrum voor archeologie. U komt er meer te weten over het oude Egypte en het Nabije Oosten. Ook zult wat over het Romeinse en Griekse Rijk te weten komen.

Workshop middeleeuws zwaardvechten

Beschikt u over strategische kwaliteiten, handelt u vaak op het juiste moment en werkt u graag doelgericht? Tijdens de workshop zwaardvechten zult u deze eigenschappen nog verder ontwikkelen. Door fysieke inspanning, moed en besluitvaardigheid zult u leren te handelen als een echte Japanse samoerai. U zult in tweetallen oefenen met houten zwaarden. Telkens is er één aanvaller en één verdediger. Bij het vorderen van de workshop wordt de druk geleidelijk verhoogd. Op deze manier wordt tijdens de workshop zwaardvechten uw stressbestendigheid getest en getraind en werkt u aan uw besluitvaardigheid zonder dat u hier erg in heeft.

Ouderwets Leiden combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ouderwets Leiden’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu