Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek Leiden

Ontdek Leiden; deze dag geeft u een compleet beeld van Leiden en de schoonheid van de stad. Een rondvaart door de grachten van Leiden, het spelprogramma Polaroid Action en daarna een steptocht door Leiden met een gids ontdekt u Leiden helemaal. Als afsluiting gaat u in een typisch Leids restaurant dineren om de dag compleet te maken.

Rondvaart door Leiden

U begint Ontdek Leiden met een rondvaart door de grachten van Leiden. U stapt in een rondvaartboot en vaart langs de schoonheden van Leiden. U passeert vele musea, monumenten en zelfs de geboortestraat van Rembrandt.

Polaroid action

Na de indrukwekkende rondvaart gaat het spelprogramma polaroid action van start, een leuk spelprogramma waarbij u in groepen door Valkenburg wandelt en creatieve, gekke en hilarische foto’s maakt. Spelenderwijs komt u zo langs de mooiste plekjes van Valkenburg. Een jury zal bepalen welke groep de leukste foto’s heeft gemaakt en deze groep wint een prijs! Ook krijgt iedereen een leuk aandenken mee naar huis!

Steptocht door Leiden met een gids

Als afsluiter van de dag gaat u door Leiden steppen met een gids. Zo komt u op plekken waar u normaal nooit zou komen. Al steppend door Leiden vertelt de gids u verschillende anekdotes en de meest prachtige verhalen over Leiden. Zo bent u sportief bezig en komt u veel te weten over de stad.

Ontdek Leiden combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ontdek Leiden’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu