Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Leiden ontzet(tend) gezellig

Leiden ontzet(tend) gezellig; het zegt al meer dan genoeg! In deze unieke stad wordt het dagprogramma gevuld met unieke activiteiten.

Het spelprogramma Ik hou van Holland, een rondvaart door de grachten van Leiden en nog veel meer. Bij het eindigen van de dag met een kookworkshop kunnen u en uw collega’s genieten en bijkletsen na een heerlijke leerzame en gezellige dag…

Ik hou van Holland

Het arrangement Leiden ontzet(tend) gezellig begint u met het spelprogramma ik hou van Holland. Uw kennis wordt bij dit spelprogramma op de proef gesteld! Wat weet u eigenlijk over Nederland en de historische stad Leiden? In teams wordt er gestreden gedurende verschillende rondes.

Rondvaart door Leiden

Nadat u en uw collega’s de kennis van ons land en Leiden hebben getest gaat u de stad ontdekken. U ontdekt Leiden met een rondvaartboot en zult zien dat Leiden er vanaf het water heel anders uit ziet. U komt langs musea en andere bekende monumenten.

Kookworkshop

Na de rondvaart zult u in verschillende teams de lekkerste gerechten gaan bereiden. Van Tapas tot de Italiaanse keuken: alles is mogelijk. Na afloop van de workshop, die begeleid wordt door professionele koks, is er de mogelijkheid om gezamenlijk de gemaakte gerechten op te eten in de vorm van een gezellige lunch of diner.

Leiden ontzet(tend) gezellig combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Leiden ontzet(tend) gezellig’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu