Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Leiden creatief

Leiden creatief; tijdens deze dag wordt uw creativiteit op de proef gesteld! Een workshop speedpainten, de keuze uit de spelprogramma’s 60 seconds of mannen tegen de vrouwen en een workshop improvisatie zullen onderdelen zijn van uw unieke bedrijfsuitje in een unieke stad! Al deze activiteiten staan gegarandeerd voor een geslaagde dag!

Workshop speedpainten

Bij dit arrangement wordt uw personeelsuitje gelijk creatief gestart met de workshop Speedpainten. Hier komt niet alleen het schilderen aan bod, maar ook aspecten zoals iemands karaktertrekken komen tijdens deze workshop al snel naar boven. De Speedpaint workshop werkt aan het improvisatie vermogen en aan de individuele en groepsgewijze creatieve vaardigheden.

60 seconds

Elk team krijgt één minuut om een bepaalde opdracht uit te voeren. Lukt dit? Dan krijgt het team een punt. Lukt dit niet? Dan krijgt het team weer een kans tijdens de volgende ronde. Zo zullen er tien rondes gespeeld worden. Tijdens elke ronde, zal het niveau stijgen. Het leuke en spannende spelprogramma wordt afgesloten met een finale ronde, welke zal worden gespeeld door de teams welke het best hebben gepresteerd. Het team dat tijdens het finalespel het andere team weet te verslaan, wint. Alle zenuwslopende, korte spelletjes zullen voor een hoop spanning, sensatie en adrenaline zorgen, en de band binnen het de teams versterken.

Workshop Improvisatie

Bij de workshop improvisatie laat u alle indrukken van Naturalis even achter u. Tijdens de workshop leert u precies wat de ingrediënten zijn van het improviseren. Door middel van leuke opdrachten en oefeningen leert u hoe u het beste kan inspelen op anderen om u heen.

Leiden Creatief combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Leiden Creatief’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu