Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Leiden actief

Leiden actief; tijdens deze dag staat activiteit en sportiviteit centraal. Streetgolfen door de stad Leiden, roeien door de grachten en om even uit te rusten is er het spelprogramma Ranking your Colleagues.

Dit zijn de ingrediënten tot een onvergetelijke dag. Deze dag kan het beste omschreven worden als een gezellige dag, waarop u vooral op een plezierige wijze actief bezig bent met uw collega’s.

Streetgolf

De naam zegt het al, “Streetgolf” is golfen door de stad! Vandaag gaat het erom dat u het parcours aflegt in zo min mogelijk slagen. Let echter wel op, dit blijkt lastiger dan u denkt! U heeft namelijk te maken met verschillende ‘ongeregelde’ factoren zoals: fietsers, automobilisten, brommers en scooters die u zult moeten ontwijken. Een golfbal putten in een hole is voor ons niet gek genoeg. Daarom bestaan de holes tijdens het streetgolf uit verschillende objecten zoals: kunstwerken, prullenbakken, speeltoestellen en lantaarnpalen. Raakt u het object in één slag, dan heeft u de “hole in one” te pakken!

Ranking your colleagues

Om even bij te komen van de streetgolf staat er voor u Ranking your colleagues op het programma. U kent vast het tv programma ‘ Ranking the Stars’ waarbij de sterren ‘ gerankt’ worden. Vandaag zult u uw eigen collega’ s gaan ranken. Tijdens het ranken leert u uw collega’ s van een hele andere kant kennen!

Roeien door de grachten

Na het spelprogramma Ranking your colleagues gaan u en uw collega’ s roeien door de grachten van Leiden. Als u door Leiden roeit, lijkt het of het verleden van de stad weer tot leven komt. De Waag en de Burcht, de herenhuizen, de Pieterskerk en de 35 hofjes van de stad vertellen elk de geschiedenis van Leiden.

Leiden actief combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Leiden actief’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu