Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Leiden

Bedrijfsuitjes Leiden; Leiden staat bekend als ‘De stad van Ontdekkingen’, de grachten, het jonge imago en is natuurlijk de stad van de schilder Rembrandt van Rijn. Leiden kent nog vele andere bezienswaardigheden zoals: Naturalis, het Corpus, het Museum van Volkenkunde, Ortus Botanicus, het Museum Oudheden, de vele tentoonstellingen, de mooie rondvaart door de stad enzovoort.

De shakespeartocht, workshop mozaïeken en het gezellige spelprogramma polaroid action kunnen dan ook niet ontbreken tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsuitje in Leiden. Natuurlijk zorgen wij voor professionele begeleiding tijdens uw bedrijfsuitje, zodat u optimaal kunt genieten.
Personeelsuitjes, teamuitjes en bedrijfsuitjes in Leiden zijn gegarandeerd een succes.

Bedrijfsuitjes Leiden

In het menu links vindt u een overzicht van onze personeelsuitjes en bedrijfsuitjes in Leiden. Deze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor een leuk gezelschap. Echter zijn deze arrangementen slechts een klein deel uit een scala aan mogelijkheden die Hèt EvenementenTeam in Leiden kan aanbieden! Naar aanleiding van en in overeenstemming met uw wensen stellen wij graag een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte voor u op. Staat uw activiteit in Leiden hier niet bij? Geen probleem, bel dan 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Voor alle bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen! Ook is het mogelijk om meerdere arrangementen met elkaar te combineren.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu