Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Geheimzinnig Leiden

Geheimzinnig Leiden; het woord zegt het al. Met dit arrangement zult u Leiden op een unieke en geheimzinnige manier leren kennen. Na de actieve Shakespearetocht komt u tot rust bij het spelprogramma Ranking your colleagues om vervolgens een wereld vol geheimen binnen te gaan bij Naturalis.

Uiteraard zorgen wij voor professionele begeleiding tijdens uw bedrijfsuitje Geheimzinnig Leiden, zodat u optimaal kunt genieten. Personeelsuitjes, teamuitjes en bedrijfsuitjes in Leiden zijn gegarandeerd een succes.

Shakespearetocht

Bij dit arrangement wordt uw personeelsuitje gelijk geheimzinnig gestart. Tijdens de Shakespearetocht gaat u in groepen door Leiden op zoek naar de muurgedichten, die u kunt vinden op de gebouwen in het centrum van Leiden. Deze gedichten bewaren een aantal geheimen die weer de basis van uw gedicht gaan vormen. U probeert spelenderwijs achter deze geheimen te komen om zo uw eigen gedicht te gaan schrijven.

Ranking your colleagues

Om even bij te komen van de actieve Shakespearetocht staat er voor u Ranking your colleagues op het programma. U kent vast het tv programma ‘ Ranking the Stars’ waarbij de sterren ‘ gerankt’ worden. Vandaag zult u uw eigen collega’ s gaan ranken. Tijdens het ranken leert u uw collega’ s van een hele andere kant kennen!

Corpus

Na het spelprogramma Ranking your colleagues gaan u en uw collega’ s een bezoek brengen aan het Corpus museum. Dit is een leuke en educatieve reis door de mens. Hier kunt u zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt. U krijgt ook antwoorden op de vragen waarom we eigenlijk moeten slapen, hoe haar groeit en wat er precies gebeurt als je moet niezen.

Geheimzinnig Leiden combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Geheimzinnig Leiden’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu