Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ecologisch Leiden

Ecologisch Leiden; daar staat Leiden om bekend. Deze stad kun je het beste per fiets bekijken en leren kennen. Na de fietstocht staat er een workshop potten bakken voor u op het programma. Als alle creaties zijn gemaakt gaan u en uw collega’ s een bezoek brengen aan Naturalis, waar u van schelpen tot dierenbotten zult gaan bewonderen.

Fietstocht door Leiden

U begint uw groepsactiviteit sportief en milieuvriendelijk. U en uw collega’s gaan Leiden verkennen op de fiets. Tijdens deze fietstocht leidt een gids u langs de mooiste en leukste plekken van Leiden. Hij weet u te boeien met grappige en mooie verhalen over de stad.

Workshop potten bakken

Om nog even in de ecologische stemming te blijven gaat u een workshop potten bakken volgen. Tijdens de workshop potten bakken leert u hoe u potten moet maken door middel van draaischijven. Er vindt eerst een demonstratie plaats waarbij de verschillende grepen behandeld worden. Het is een leuke en uitdagende workshop. In het begin zult u merken dat het lastig is om controle over de klei te krijgen. Maar als je eenmaal bezig bent, gaat het steeds makkelijker en creëert u uw eigen kunstwerk. U leert verschillende technieken en kunt verschillende vormen maken. Na een leuke middag heeft u uw eigen pot gedraaid. Een aantal weken na de workshop zijn de potten klaar en kunnen ze opgehaald worden.

Bezoek aan Naturalis

Na de workshop potten bakken brengt u een bezoek aan Naturalis. Het Naturalis Biodiversity Center is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum. U kunt hier genieten van de vaste collectie, speciale tentoonstellingen en alle topstukken. Bij Naturalis is altijd iets te beleven!

Ecologisch Leiden combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ecologisch Leiden’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu