Kleurrijk Leiden

Kleurrijk Leiden; een unieke dag met unieke activiteiten. Tijdens Kleurrijk Leiden laat u uw creativiteit de vrije loop met de workshop koe en/of klomp schilderen. Vervolgens gaat u met het spelprogramma Polaroid action de strijd aan met collega’ s, waarna het gezellige bedrijfsuitje vervolgd wordt door een cocktail workshop. Een dag vol plezier, creativiteit en kleur.

 

 

Kleurrijk Leiden  Bedrijfsuitjes Leiden spelprogramma polaroid action  workshop cocktail shaken Leiden Kleurrijk Leiden bedrijfsuitje

 

Kleurrijk Leiden

Koe en/of Klomp Schilderen
U begint uw bedrijfsuitje met de workshop koe en/of klomp schilderen. Tijdens deze workshop in Leiden gaat u een koe van ecoshape (papier mache) van ongeveer 25 centimeter beschilderen of beplakken. Er is ook de mogelijkheid om een houten klomp te beschilderen. U kunt de koe en/of klomp zo kleurrijk mogelijk maken als dat u zelf wilt!

 

Polaroid action
Na de workshop koe en/of klomp schilderen gaat u samen met uw collega’s Leiden verkennen door middel van Polaroid action. Het gaat hierbij om dat u leuke, gekke of juist hele mooie foto’s maakt. De groep die de meest originele foto’s maakt, wordt uiteindelijk gekozen tot winnaar en zal een leuke prijs ontvangen. De verliezers kunnen hun troost vinden in de gekke foto’s die ze zelf hebben gemaakt.

 

Workshop cocktail shaken
Na de Polaroid action gaat u leren cocktail shaken. Mojito, Cosmopolitan of Sex on the Beach, u gaat ze leren creëren en presenteren. Aan het einde van de workshop zal er ook de mogelijkheid zijn om de zelfgemaakte cocktails te proeven!

 

Kleurrijk Leiden combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Kleurrijk Leiden’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

 

Bedrijfsuitjes Leiden 59Bedrijfsuitjes Leiden offerte